Lifestyle fotenie, Novorodenecké fotenie, Rodiny

MIŠKO & JURKO| LIFESTYLOVÉ RODINNÉ FOTENIE

cover2

Zdalo sa nám to ako pred chvíľou, keď sme fotili malinkého Jurka s rodičmi. Vtedy bol Jurko ešte malý drobček, mal pár mesiacov a teraz sa z neho stal veľký brat. Tentoraz sme sa s touto milou rodinkou stretli pri lifestylovom novorodeneckom fotení. Malý bráško Miško bol čerstvé bábätko a doma bol len pár dní a Jurko už pomáhal maminke pri starostlivosti o bábätko. Asistoval pri obliekaní, pri podávaní plienok a starostlivo dohliadal čo mamina s tatinom robili s Miškom. Už vtedy bolo vidieť, že z chalanov budú riadní parťáci.  

Kým začalo samotné fotenie, trošku sme sa skamarátili s Jurkom, aby nebol hanblivý. Ale to bolo naozaj len chvíľku. Keď zistil, že ho rady ponosíme na rukách, hneď sa osmelil. Kým Miško ešte spinkal, Jurko mal čas pohrať sa s maminkou, aj tatinom. S tatinom mali chlapské povinnosti – poriadne skontrolovať auto a zistiť, či všetko správne funguje. Medzitým maminka odbehla, lebo Miško sa začal prebúdzať. Keď Jurko zistil, že braček je už hore, rýchlo išiel pomáhať. No dlho mu to nevydržalo, pretože šantenie s tatinom na posteli bolo zábavnejšie. Potom prišiel čas na papanie a po obede sme pokračovali vo fotení, aj keď Jurkovi sa už veľmi nechcelo fotiť. Radšej by sa ďalej hral s autíčkom. Pri fotení novorodeniatok je čas keď nespinkajú veľmi krátky, tak sme sa poponáhľali a urobili sme pár záberov. Neboli to typické štylizované novorodenecké zábery, aby vynikla prirodzenosť malého bábätka. Tatino je hokejista a preto sme Miška “naaranžovali” do jeho dresu. Fotenie oboch drobcov unavilo a o chvíľku už išli spinkať a my sme sa rozlúčili, ale nie na dlho.

rodinné lifestylové fotenie fotenie detí fotenie v domácom prostredírodinné lifestylové fotenierodinné lifestylové foteniefotenie v domácom prostredírodinné fotenie novorodenecké lifestylové fotenie08-1 novorodenecké lifestylové fotenie novorodenecké lifestylové fotenie novorodenecké lifestylové fotenie fotenie v domácom prostredí novorodenecké fotenie lifestylové fotenie novorodenecké fotenie lifestylové fotenie novorodenecké fotenie novorodenecké fotenie novorodenecké lifestylové fotenie novorodenecké lifestylové fotenie rodinné lifestylové fotenie novorodenecké lifestylové fotenie

You Might Also Like